Advance renova la seva confiança en el Club Gos Àrtic

VD6_9931

De cara a la temporada 2015/2016, Advance ha decidit renovar la seva confiança en el C.E. Gos Àrtic, consolidant-se com el patrocinador principal de la Copa Gos Àrtic. Un any més comptarem amb el suport i l’acompanyament d’una de les marques líders en el sector de l’alimentació per a gossos i gats que, com nosaltres, centra la seva línia principal d’actuació en el benestar dels animals. En aquest sentit, treballen per aconseguir una bona alimentació com a punt de partida indispensable per garantir la bona salut de gossos i gats.

En aquest sentit, Advance és l’únic aliment que està reforçat amb anticossos actius (immunoglobulines actives) que ajuden a protegir l’intestí del gos i/o gat, ajudant al fet que el seu cos estigui més fort enfront dels agents externs. La fórmula d’Advance es completa amb un alt nivell de vitamines, minerals i antioxidants naturals (polifenols naturals) que afavoreixen el manteniento d’una òptima salut a través de la nutrició.

La base dels productes d’Advance són ingredients d’origen animal amb proteïnes de la més alta qualitat com pollastre, gall dindi, salmó o be juntament amb cereals d’alta digestibilidad com, arròs, blat, i blat de moro. Tot això atorga als seus productes un sabor superior que agrada molt als animals. La constant innovació d’Advance en solucions nutricionals avançades fa que molts veterinaris, com els del C.E. Gos Àrtic, recomanin la marca.

Per a més informació: http://www.affinity-petcare.com/advance/es