Aquest cap de setmana s’estrena la segona edició de la Copa Gos Àrtic

IIcopagosartic_santjoan-01

Aquest cap de setmana es posa en marxa la II Copa Gos Àrtic, que tindrà la seva estrena a Sant Joan de l’Erm, al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Aquesta primera carrera de la temporada, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs, es disputarà a dues mànigues. La primera, dissabte, serà nocturna i començarà a les 17:30h. La segona, diumenge, serà matinal, a partir de les 09:30h.

L’èxit aconseguit en la primera edició de la Copa consolida un projecte que busca promocionar l’esport amb gossos. Un èxit que ve ratificat per l’alta inscripció registrada per a aquesta primera carrera i que arriba a la vuitantena de participants, fet que suposa un increment del 40% respecte la prova de l’any passat.

Calendari de 6 curses

El Calendari de la II Copa Gos Àrtic tornarà a ser mixt terra-neu. La prova de Sant Joan de l’Erm, sobre terra, suposa l’estrena d’una temporada que clourem el mes de març a La Pobla de Cérvoles. Abans haurem passat per Port Ainé, per organitzar el Campionat de Catalunya de Múixing; per Vallgorguina, on es disputarà una prova de la Copa d’Espanya de Múixing; i pel Pla de Beret, on se celebraran els Campionats d’Espanya de Múxing Neu en modalitats d’Sprint i Mitja Distància. A més, aquest pròxim mes de novembre, el club Gos Àrtic col·laborarà amb el Club Canicross Burgos en l’organització del Campionat d’Espanya de Múixing sobre Terra que s’ha de disputar a Covarrubias (Burgos).

Els suports

En aquesta segona temporada de competicions, el C.E. Gos Àrtic consolida també la seva nòmina de patrocinadors, indispensables per poder fer realitat el projecte. Affinity Advance, marca líder en alimentació per a gats i gossos, continua sent l’espònsor principal, mentre que Laboratoris Merial, a través dels seus productes Frontline continuarà assessorant l’equip veterinari del club per garantir el màxim benestar dels gossos atletes. Així mateix, la Diputació de Lleida continua apostant per una competició que desenvolupa 4 de les seves 6 carreres en terres de Lleida, contribuint a la difusió i coneixement del territori. Finalment, la firma de patinets de muntanya Gravity Scooters, amb qui compartim la passió per l’esport i la muntanya, continua acompanyant-nos en aquesta aventura. A nivell tècnic, comptem de nou amb el suport de Midland, Toperal i Coca-Cola.

Curses solidàries

En el marc de la nostra aposta per l’esport amb valors, el C.E. Gos Àrtic renova també el seu compromís amb Creu Roja Catalunya i, de nou, donarà un 10% dels ingressos que obtingui per les inscripcions a les seves curses a aquesta institució de referència en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

NP 12 Prèvia Sant Joan 2015