Aquest cap de setmana s’obre la temporada de múixing neu a Port Ainé

portaine_guay

Aquest cap de setmana es reprèn l’activitat de la II Copa Gos Àrtic amb la disputa del Campionat de Catalunya de Múixing, primera gran cita de la temporada sobre neu. L’escenari serà l’estació pallaresa de Port Ainé, amb el punt de trobada fixat a l’Hotel Port Ainé 2000, des d’on sortirà el recorregut previst.

Una cinquantena de participants prendran la sortida per afrontar un dels dos traçats previstos per a les diferents categories. El llarg, amb prop de 10 quilòmetres, i el curt, amb 3,5, distàncies que podran variar en funció de la qualitat de la neu. Aquesta prova servirà per decidir els nous campions de Catalunya de l’especialitat, ja que aquest any el Campionat se celebra a prova única. Els títols en joc corresponen a les diferents categories de les tres especialitats del múixing neu: trineu, esquijòring i canicròs.

El Campionat es disputarà a dues mànigues. La primera, dissabte 23, nocturna, amb la sortida del primer participant prevista per a les 18:45h. Diumenge es farà la segona i decisiva jornada, a partir de les 08:00h.

II Copa Gos Àrtic

La prova puntua també per a la II Copa Gos Àrtic, que amb la cita de Port Ainé arriba a l’equador d’aquesta temporada. La pròxima cursa serà sobre terra, a Vallgorguina, el 13 i 14 de febrer, amb la disputa de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs.

NP 16 Prèvia CC Port Ainé 2016