Alimentació seca i humida

Com combinar l’alimentació seca de sempre amb alimentació humida?

Habitualment ens preguntem si podríem enriquir la dieta dels nostres peluts combinant l’aliment sec amb l’humit. L’alimentació seca de Gosbi és un aliment complet i equilibrat, però també tenim possibilitats d’oferir una dieta completa humida amb Fresko, una de les gammes d’alimentació humida de Gosbi. També dins dels humits, existeixen els Gosbi Plaisirs, que, en aquest cas, es tracta d’un aliment complementari que ha d’anar sempre acompanyat d’una recepta completa.

L’eterna pregunta que es fan moltes persones és, com haig de combinar l’aliment humit amb el sec perquè el meu gos tingui una dieta equilibrada i completa? Ho resoldrem.

Primer de tot, ens hem de plantejar si té sentit oferir aliments humits als gossos. L’aliment humit forma part de la dieta habitual del 42% dels gossos a Europa, i no ens estranya ja que aquest tipus de composicions compten amb un contingut alt d’humitat, la qual cosa es tradueix en més hidratació per al gos, especialment important durant els mesos més calorosos de l’any. A més, el contingut en aigua conserva el sabor natural de l’ingredient, intensificant la palatabilitat. La combinació entre una dieta seca i humida permet més varietat en l’alimentació del nostre millor amic, oferint-li nous sabors mitjançant una alimentació natural i variada.

En Gosbi existeixen dues gammes d’alimentació humida per a gossos: Fresko i Plaisirs, sent aquest últim un aliment complementari (no completo).

Gosbi Plaisirs

Combinar Gosbi Plaisirs amb l’aliment habitual és el més recomanable. La nostra recomanació és que Gosbi Plaisirs substitueixi un menjar dels dos menjars diàries habituals, de manera que una presa sigui només Gosbi Plaisirs i l’altra el seu aliment complet Gosbi habitual. Plaisirs és una gamma elaborada a partir d’ingredients frescos en el seu propi brou, amb una palatabilitat natural excepcional, per a poder oferir una dieta més rica i variada.

 

Gosbi Fresko

Fresko, a diferència de Plaisirs és un aliment complet i de composició equilibrada, elaborada a partir d’aliments frescos en el seu propi brou per a mantenir el sabor natural dels ingredients. Facilita la correcta nutrició de gossos amb sensibilitat dental. Existeixen Fresko amb perfils nutricionals adaptats a les necessitats de cada gos.