Dog Day by Gos Àrtic, la gran festa de l’esport amb gossos

dog-day-poster-final

El pròxim diumenge 13 de novembre, de 10 a 14h, Gos Àrtic, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gavà, organitza a la platja de Gavà Mar (zona de la vela) el Dog Day by Gos Àrtic, una jornada de promoció de l’esport amb gossos i la tinença responsable d’animals.

Serà una jornada lúdica i formativa, amb activitats per a tota la família i amb un marcat caire solidari, ja que el programa d’activitats inclou la participació d’una desena de protectores i una desfilada per promoure l’adopció responsable de gossos.

Exhibicions i formació

La festa es desenvoluparà al passeig marítim de Gavà Mar, on hi haurà una zona d’activitats, una d’exhibicions i una de formació. Totes les activitats són gratuïtes.

Així, des de les 10 del matí, tothom que s’acosti a Gavà podrà gaudir d’exhibicions d’agility, de les diferents disciplines de l’esport amb gossos, de la unitat de gossos de rescat de l’ERIE de Creu Roja Catalunya, de la unitat canina de la Guàrdia Civil o de la unitat canina d’intervenció de BarnaGos.

A banda, els més petits podran participar en un taller d’estels o passar pel pintacares i sortir maquillat com el seu gos preferit.

A la carpa de formació, durant tot el matí, diferents experts faran xerrades-taller sobre qüestions com la cura dels gossos esportistes; com combatre els paràsits externs que poden posar en risc la salut de les nostres mascotes; com prevenir els cops de calor en els gossos; seguir una xerrada sobre la iniciació a les diferents disciplines de l’esport amb gossos; o conèixer la feina que es fa amb els gossos de teràpia i de rescat.

Podeu consultar el programa horari aquí