Els laboratoris Merial patrocinen l’equip veterinari del C.E. Gos Àrtic

frontline

Els laboratoris Merial, del grup Sanofi, entren a formar part del grup de patrocinadors de la Copa Gos Àrtic, una competició de referència en l’esport amb gossos. Merial, a través de la seva gamma de productes Frontline, serà l’encarregada d’esponsoritzar l’equip veterinari de la Copa, que vetlla pel benestar dels gossos que prenen part en les diferents carreres d’aquesta competició.

Gos Àrtic és un club esportiu impulsat per un grup de persones vinculades des de fa anys a Pirena. Volem mantenir viu l’esperit de la ruta blanca dels Pirineus i, per això, la nostra intenció és fer curses que apleguin tots aquells valors que tradicionalment es relacionen amb l’esport, la muntanya i els animals: esforç, companyerisme, amor pels animals, respecte pel medi ambient, passió per la natura, reptes personals i col·lectius, etc.

Centrada en la innovació, Merial és una companyia líder mundial en salut animal, que ha consolidat el seu prestigi com a proveïdora de solucions per a la millora de la salut, el benestar i el rendiment de gossos i altres animals.

Ara, ambdues parts uneixen esforços per aconseguir donar visibilitat a disciplines com el múixing o el canicross, cada dia amb més practicants, al mateix temps que es fa una tasca de difusió i sensibilització sobre la importància de vetllar pel benestar de l’animal, a través de vacunes i altres productes de protecció com les pipetes contra paràsits externs Frontline.

Pròxima cita

La pròxima cita de la Copa Gos Àrtic tindrà lloc els dies 17 i 18 de gener a l’estació d’esquí de Port Ainé, on es disputarà la segona prova d’aquest certamen, en aquesta ocasió sobre neu. La Copa la conformen 5 curses, en una competició mixta (terra i neu) que es desenvolupa fins a finals de març.