Estrena de luxe per a l’Snow Race by Gos Àrtic

Snow Race-190218-104535-2

Aquest matí s’ha realitzat a l’estació de Baqueira Beret, a la Val d’Aran, la primera etapa de l’Snow Race by Gos Àrtic, una cursa de múixing per etapes que se celebra del 18 al 22 de febrer al Pirineu de Lleida. En aquesta primera jornada han pres part 13 participants (dels 14 inscrits), 3 a la categoria d’esquijòring i 10 a la de trineus.

Per als trineus, l’etapa s’ha disputat a 35km, amb sortida al Pla de Beret, amb pas per l’Orri i amb una doble volta entre el Pla i Montgarri. Pel que fa als esquiadors de fons, l’etapa ha estat més curta, de 25km, ja que no han realitzat la segona baixada a Montgarri.

Les baixes temperatures i el magnífic estat de la neu han facilitat als corredors poder completar aquesta exigent primera etapa amb garanties, i més tenint en compte que aquest vespre hauran d’afrontar un nou repte. Tot i el lògic cansament, els múixers s’han mostrat molt satisfets amb el rendiment dels seus gossos i amb l’estat de la pista.

Pel que fa als venecedors d’aquesta primera etapa, han estat la basca Larraitz Sorron en esquijòring, el català Carles Franch en MD12 (trineus a partir de 8 gossos) i el basc Itotitz Armendáriz en MD 6 (trineus amb 6 gossos).

Guanyadors

Aquest vespre, a partir de les 18h, es disputarà la segona etapa, de 25km per als trineus i de 14km per als esquijòrers.

Podeu consultar les classificacions de la primera etapa i els horaris de sortida de la segona aquí.

Advance web Ara-Lleida  Jardiland web  MIV_AVE_001  NOU logo TOPERAL 2