Èxit de participació en la segona edició del Dog Day

IMG_8112

La platja de Gavà Mar ha sigut aquest matí l’escenari de la segona edició del Dog Day by Gos Àrtic, una jornada dedicada a la promoció de l’esport amb gossos i la tinença responsable d’animals, que el club esportiu Gos Àrtic organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà. Centenars de persones han passat durant tot el matí pel recinte i han pogut gaudir de les múltiples activitats previstes.

La jornada s’ha obert amb una passejada cívica amb gossos, amb un recorregut de poc més de 3km, que han completat una vuitantena de participants. Posteriorment, al voltant del monument de La Vela, han començat les activitats previstes, que s’han anat desenvolupant a les diferents àrees habilitades.

Així, els visitants han pogut conèixer de primera mà la tasca que fan la desena de protectores convidades per l’organització a la festa. A més, han pogut participar en una desfilada solidària de gossos en adopció.

Activitats per a tots els públics

A l’espai de formació, el públic assistent ha pogut seguir diverses xerrades-taller sobre temes tan variats com la iniciació a l’esport amb gossos, el rescat aquàtic caní, com preparar-se gossos i persones per fer esport conjuntament o com viure la passió per la muntanya i l’excursionisme en companyia de les nostres mascotes. A més, durant aquest Dog Day s’ha presentat la prova pilot d’un projecte molt interessant en què gossos ensinistrats especialment es converteixen en eines per a la recuperació i protecció de dones víctimes de la violència de gènere.

Mentre la canalla es divertia a la zona d’activitats infantils -amb tallers d’estels, pintacares, taller de jardineria o passejades en trineu tirat per gossos- a la zona d’exhibicions s’ha anat congregant nombrós públic per seguir les demostracions de disciplines com l’agility, el rastreig de meteorits -amb la presència de la Kaly, una de les úniques gosses al món capaç de detectar rastres de meteorits-, la protecció amb gossos o la recerca de persones desaparegudes.

En definitiva, una jornada apta per a tots els públics que ha servit per visibilitzar la necessitat d’apostar per una tinença responsable d’animals i per prendre un primer contacte amb els esports i activitats que es poden fer amb gossos.

logo-ajuntament-gava-jpeg   true-instinct-web  LOGO_TRI-ACT  vet-24-gava  Logo fondo naranja Cultiva tu bienestar_firma publcitaria_CATALAN  NOU logo TOPERAL 2  rescm210barnagos-k9