Gos Àrtic col·labora amb els gossos de rescat de l’ERIE de la Creu Roja

IMG_1720

Dimarts es va fer a la seu de Creu Roja Catalunya, l’acte de signatura del conveni pel qual el C.E. Gos Àrtic i Creu Roja porten a terme una campanya conjunta per recaptar fons en benefici de l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos.

Per aquesta campanya, Gos Àrtic farà donació a Creu Roja del 10% de l’import recollit amb les inscripcions a totes les seves curses. De la mateixa manera, aprofitarà tots els esdeveniments i espais on el Club tingui presència per sensibilitzar sobre la tasca de Creu Roja a favor dels col·lectius més desafavorits.

L’ERIE de Creu Roja Catalunya és el primer grup homologat del qual disposa la institució arreu de l’Estat. El componen una cinquantena de gossos ensinistrats en la recerca i el rastreig de persones desaparegudes en zones d’alta i muntanya i entorns urbans.

El 28 de març, coincidint amb l’última cursa de la temporada 2014/2015 de la Copa Gos Àrtic que es disputa a La Pobla de Cérvoles, la unitat de gossos de rescat de Creu Roja farà una exhibició a la Vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové de La Pobla.