Gos Àrtic lliura la seva contribució solidària a Creu Roja Catalunya

© Jordi Santacana

Per segon any consecutiu, el C.E. Gos Àrtic ha lliurat a Creu Roja Catalunya, l’aportació econòmica que el club fa a l’entitat a partir dels diners recaptats amb les inscripcions en les diferents carreres de la II Copa Gos Àrtic. L’increment de participació a les proves del certamen ha permès, també, fer créixer l’import del xec lliurat a l’organització solidària fins als 1.210€.

El lliurament simbòlic del xec es va fer durant la festa final de la II Copa Gos Àrtic, celebrada el passat mes de març a La Pobla de Cérvoles, en un acte que va comptar amb la presència del coordinador general de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, i el responsable de la unitat canina de l’ERIE de Creu Roja Catalunya, Enric Bruch.

Finalitzada la temporada, des de Gos Àrtic hem fet efectiu el pagament a l’entitat, perquè destini aquest import a les campanyes que impulsen d’ajuda a les persones més necessitades.

Si voleu conèixer la gran tasca solidària que fa Creu Roja Catalunya, podeu visitar la seva pàgina web. També us convidem a conèixer la feina que fa la unitat canina de l’ERIE en la recerca i rescat de persones desaparegudes.