Grans reptes i novetats per a la temporada 2016/2017 de Gos Àrtic

portada_dogday_face2-01

El pròxim 13 de novembre, Gos Àrtic dóna el tret de sortida a una nova temporada de competició, la tercera, que aquest any es presenta plena de novetats i grans reptes esportius, que pretenen consolidar i fer créixer un projecte esportiu que té com a objectiu la promoció de l’esport amb gossos. En aquest sentit, aquest any ampliem i millorem el nostre calendari esportiu amb una oferta singular.

Tindrem 5 grans esdeveniments que es desenvoluparan entre novembre de 2016 i març de 2017. Quatre curses que volen ser referència en aquest esport i un esdeveniment social i solidari per promoure l’esport amb gossos però també la tinença responsable d’animals.

Dog Day by Gos Àrtic. Novembre 2016

A la platja de Gavà (Barcelona) celebrarem una jornada de promoció de l’esport amb gossos i de tot allò que té a veure amb les nostres mascotes. Un matí d’activitats i amb rerefons solidari, ja que aprofitarem per realitzar una gran festa de l’adopció.

Gos Àrtic Dryland Xtrem. Desembre 2016

Una carrera de tres dies pensada per participar en les modalitats de canicròs, bikejoring i scooter. Una carrera al Pirineu de Lleida on buscarem l’espectacularitat en una prova on prevaldrà l’esforç dels participants, el seu sentit de l’orientació i la seva bona comunicació amb el gos. Tres etapes exigents físicament, dues d’elles diürnes i una nocturna.

 

Copa d’Espanya. Febrer 2017

Organitzarem, un any més, una carrera de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs, el certamen de referència de l’esport a nivell estatal, on participen esportistes de tot el territori. La prova es farà a la província de Lleida, a doble jornada, en un entorn màgic, La Pobla de Cérvoles.

Campionat d’Espanya de Múixing Neu. Març 2017

És sens dubte la gran cita del múixing a nivell nacional. Reuneix a participants de tota Espanya i serveix per proclamar als campions d’Espanya de les diferents categories. Un Campionat a doble jornada que celebrem en el millor entorn de neu de l’estat, l’estació aranesa de Baqueira Beret.

Gos Àrtic Snow Race. Març 2017

Repetim la fórmula d’una carrera de tres dies, amb etapes nocturnes i diürnes, però en aquest cas sobre neu, amb la qual cosa assegurem molta participació i unes imatges espectaculars. La cita á en l’estació d’Alt Campoo.

A més, col·laborarem amb l’organització del Campionat d’Espanya de Mushing Terra que se celebra al desembre a Sòria i que és la gran cita d’aquest esport sobre terra. Un certamen que reuneix prop de 200 participants.