La Copa Gos Àrtic tanca temporada a La Pobla de Cérvoles

lapobla2

Aquest dissabte 28 de març es disputarà a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) l’última prova de la Copa Gos Àrtic, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs.

Serà una jornada especial, que començarà de bon matí amb el control veterinari i l’entrega de dorsals, i que inclourà propostes interessants, com una exhibició de la unitat canina de l’equip de rescat de Creu Roja Catalunya, una visita al Celler Mas Blanch i Jové o el sopar de final de festa, amb el lliurament de premis de la Copa.

El programa de la jornada serà el següent:

11:30h-13:00h i 14:30h-16:15h – Control veterinari i entrega de dorsals

16:30h – Musher meeting. Al Celler Mas Blanch i Jové. Aprofitarem per fer una petita visita guiada pel Celler.

17:00h – Exhibició de la unitat canina de rescat de l’ERIE De Creu Roja Catalunya. A l’amfiteatre “EL NO-RES DE TOT” de la Vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové

19:00h – Cursa. Amb sortida des del Celler i arribada a la Plaça Major de La Pobla de Cérvoles

21:30h – Sopar final de festa i entrega de premis (de la carrera i de la Copa Gos Àrtic). Al Teatre de La Pobla de Cérvoles.

Aquesta cursa servirà per decidir els primers campions de la Copa Gos Àrtic en les diferents modalitats establertes: mushing masculí i femení, canicròs masculí i femení, bikejoring/scooter masculí i femení i esquòring masculí i femení.

Durant la festa final es lliuraran els guardons de la Copa, hi haura sortejos entre els participants i es farà el lliurament a Creu Roja Catalunya de l’aportació econòmica que el Club Gos Àrtic fa a l’entitat a partir dels diners recaptats amb les inscripcions en les diferents curses de la Copa.

NP 10 Prèvia La Pobla