La II Copa Gos Àrtic tanca temporada aquest dissabte a La Pobla de Cérvoles

Cartell La Pobla 2016

Aquest dissabte es disputarà a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) l’última prova de la II Copa Gos Àrtic, que servirà per proclamar els campions de la segona edició d’aquesta Copa que busca promoure l’esport amb gossos. A més, la cursa també serà puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs.

Serà una jornada especial, que començarà de bon matí amb el control veterinari i l’entrega de dorsals, amb el punt de trobada situat a la zona del Pla de Cantonella. A partir de les 16h es farà el musher meeting al Celler Mas Blanch i Jové, just des d’on, una hora més tard sortirà el primer participant.

S’ha previst un circuit de poc més de 7km, i un desnivell de 142m., que portarà els corredors i els seus gossos des del Celler fins a la Plaça Major de La Pobla.

A partir de dos quarts de 10 de la nit es farà el sopar final de festa i entrega de premis (de la carrera i de la Copa Gos Àrtic) al Teatre de La Pobla de Cérvoles. Durant la festa final es lliuraran els guardons de la Copa, hi haurà sortejos entre els participants i es farà el lliurament a Creu Roja Catalunya de l’aportació econòmica que el Club Gos Àrtic fa a l’entitat a partir dels diners recaptats amb les inscripcions en les diferents curses de la Copa.

NP 22 Prèvia La Pobla 2016