La Pobla de Cérvoles acull una nova prova de la Copa d’Espanya de Múixing&Canicròs

Gosàrtic - La Pobla de Cèrvoles-160319-170204

Aquest cap de setmana, La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) serà l’escenari d’una nova prova del calendari de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs, que es disputa sota l’empara de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

La prova es disputarà a dues mànigues, la primera dissabte, a les 16h, i la segona diumenge a les 09h. El punt de sortida estarà situat just davant de les instal·lacions del Celler Mas Blanch i Jové, i els participants arribaran al centre del poble.

Per a aquesta prova hi ha inscrits 135 participants provinents de tot l’estat. La delegació més nombrosa serà, evidentment, la catalana, però hi haurà representants de les federacions de Navarra, Castella-Lleó, Astúries, Galícia, Madrid, València, Euskadi i Andalusia.

Pel que fa a les disciplines en disputa, el nombre més alt de corredors es registra en les categories de canicròs, tot i que també cal destacar la nombrosa participació en bikejoring i patinet, disciplines amb cada vegada més seguidors. També hi haurà l’oportunitat de veure en acció karts tirats per 4 gossos.