La Snow Race salta de Baqueira Beret a Port Ainé

Snow Race-190219-074801

Aquest matí s’ha disputat la tercera etapa de la Sow Race by Gos Àrtic, l’última que se celebra a l’estació aranesa de Baqueira Beret. Els primers a sortir han estat els esquijòrers, que s’han trobat una pista en perfectes condicions i una temperatura molt baixa propera als 10 graus sota zero. Això ha contribuït a que gossos i atletes hagin volat sobre el Pla de Beret, marcant cronos més ràpids que els de la nocturna d’ahir. Han completat un traçat de 12 km i la més ràpida ha estat, de nou, la basca Larraitz Sorron, que disposa ja de gairebé 10 minuts de marge a la general respecte a la catalana Marta Bosch.

En l’apartat de trineus tirats per un mínim de 8 gossos, victòria d’etapa per al valencià Ismael Piñol, que retalla distàncies i se situa a només 11 segons a la general del líder, el català Carles Franch.

Finalment, en la categoria de trineus amb 6 gossos, nova i contundent victòria del basc Itoitz Armendáriz, que lidera còmodament la general, amb el jove Teo Tarifa, el júnior de la cursa, segon. Podeu consultar les classificacions d’etapa i general aquí.

Etapa 3

Després d’aquesta tercera etapa, la cursa arriba al seu equador i la caravana de la Snow Race es desplaça a l’estació de SkiPallars-Port Ainé. Demà hi haurà jornada de descans i dijous es disputaran les etapes 4 i 5 (diürna i nocturna).

Captura de pantalla 2019-02-18 a les 23.47.09