Nota informativa de la RFEDI en relació al Campionat d’Espanya de Múixing Neu a Baqueira Beret

SPAINSNOW CURT

En relació a la  la celebració del Campionat d’Espanya de Múixing sobre Neu que tindrà lloc els dies 12 i 13 de març de 2016 a
Baqueira Beret (Lleida) volem posar l’accent en el següent:

  • El tancament de les inscripcions tindrà lloc el dia 29 de febrer de 2016, a les 15:00 hores.
  • S’han de respectar els horaris establerts, especialment pel que fa al control veterinari i la seva hora de tancament, tenint en compte que una vegada tancat el control veterinari no es podrà passar.
  • L’esportista que participi en el Campionat haurà de portar la seva “Relació o llistat de gossos amb llicència”, que presentarà juntament amb les cartilles dels gossos al control veterinari, i tindrà la Relació a disposició del Delegat Tècnic.
  • Les dates que figuren a l’EXTRANET en cadascuna de les categories no són en les que es disputaran les proves. Les dates de realització del Campionat són el 12 i 13 de març de 2016 que figuren en la capçalera.
  • Es recorda que tal i com està establert en l’article 6 de les instruccions per al Campionat d’Espanya s’estableix una quota d’inscripció de 25 euros.
  • La inscripció en més d’una categoria no garanteix que hi hagi temps suficient entre una categoria i una altra per poder participar, encara que l’organització intentarà en la mesura del possible facilitar la participació.
  • Tots els esportistes han d’acudir al Campionat d’Espanya amb el justificant de disposar d’una assegurança de Responsabilitat Civil per a la seva presentació a l’Organització o Delegat Tècnic. Per a aquelles federacions autonòmiques que disposin d’una pòlissa de responsabilitat civil col·lectiva per a tots els seus esportistes, n’hi haurà prou amb el justificant que aporti el seu Cap d’Equip.