Snow Race by Gos Àrtic, la gran cita de la temporada

VD6_9618b

Del 18 al 22 de febrer se celebrarà al Pirineu de Lleida la primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic, una cursa de múixing de 5 dies, que vol recuperar l’esperit de Pirena, la ruta blanca dels Pirineus.

S’ha previst la disputa de 6 etapes -diürnes i nocturnes- en 5 dies. Les dues primeres jornades es disputaran a l’estació aranesa de Baqueira Beret i les altres dues a l’estació pallaresa de Port Ainé. El dimecres serà jornada de descans per als equips. El darrer dia, divendres 22 de febrer, es farà a l’hotel Port Ainé 2000 la festa de cloenda, amb l’entrega de premis.

Snow Race by Gos Àrtic s’ha concebut com una cursa de mitja distància, i està previst que inclogui etapes d’entre 25 i 35 km (en funció de la quantitat i la qualitat de la neu). S’obre a la participació de trineus tirats per 6 o 8 gossos, així com a skijorers amb 2 gossos (en aquest cas, i sempre en funció de l’estat de la neu, els circuits podran ser una mica més curts).

Hi podran participar esportistes amb llicència RFEDI per a la temporada 2018-2019, així com esportistes estrangers la federació dels quals compti amb conveni amb la RFEDI. L’edat mínima de participació serà de 16 anys (amb autorització dels tutors legals). En breu es podrà consultar el reglament de la cursa en aquesta mateixa pàgina web.

Les places per aquesta prova són limitades i el preu de la inscripció serà de 180€. El període d’inscripció s’obrirà el dijous 1 de novembre a través del formulari que s’habilitarà en aquesta pàgina web.