Vallgorguina acull la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs

poster Vallgorguina 2016

Aquest cap de setmana es disputa a Vallgorguina, a la zona de Can Pradell, una nova prova de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs, puntuable també per a la II Copa Gos Àrtic.

El certamen es disputarà a dues mànigues, dissabte amb la sortida del primer participant a les 16h, i diumenge a les 9h. S’ha previst un circuit molt tècnic i exigent, amb constants ascensos i descensos que posarà a prova l’estat de forma dels corredors i els seus gossos. El circuit llarg té 7 km i un desnivell de 245 metres, mentre que el curt no arriba als 6 km, amb un desnivell de 241 m.

Els millors múixers i canicrossers de tot l’Estat

Per a aquesta prova de la Copa d’Espanya hi ha 80 inscrits, els millors corredors de les diferents disciplines en concurs (múxing, bikejöring, scooter i canicròs) de tot l’Estat.

La categoria amb més participants és la de canicròs, amb 35 participants, i la comunitat autònoma més representada, la catalana, amb 44 corredors. També hi haurà 8 esportistes de Castella i Lleó, 8 gallecs, 5 aragonesos, 7 representants de la Comunitat de Madrid, 3 navarresos, 2 bascos i 1 valencià.

NP 18 Prèvia Vallgorguina 2016