Vallgorguina decideix els campions de la Copa d’Espanya de Múixing

Vallgorguina

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Vallgorguina (Barcelona) la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que ha suposat també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Múixing. Una cursa a doble jornada que també ha puntuat per a la Lliga Catalana de Canicròs i Bikejoring.

Ahir dissabte es va fer la primera cursa, amb un circuit de 7km, que va resultar molt exigent físicament per als participants, pels importants desnivells que van haver d’afrontar en un traçat amb nombrosos revolts que demanaven la màxima concentració i una bona comunicació entre corredor i gos. Avui s’ha fet la segona mànega, amb un circuit una mica més curt i on s’ha pogut veure com la majoria de participants milloraven substancialment els seus cronos.

Copa d’Espanya

Aquesta prova de Vallgorguina ha sigut la darrera puntuable per a la Copa d’Espanya. El triomf entre els participants de la categoria de kart amb 4 gossos ha estat per a Jorge García Sanz. Entre els corredors de bikejoring masculí, victòria per a Iskander Kobeaga, mentre que Santi del Valle s’ha anotat la primera posició en patí. Pel que fa al canicròs, triomf entre els homes per al català Javier Torres i entre les dones per a la basca Leire Fernández.

Lliga Catalana

Pel que fa als participants de la Lliga catalana de canicròs, triomf a la categoria de bikejoring per a Albert Subirats en homes i per a Marta Bosch en dones. En canicròs, el més ràpid durant el cap de setmana ha estat Daniel Artero i entre les dones Lali Masriera.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic ha superat el seu equador. La pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baquèira Beret, on es disputarà la cita reina del calendari de múixing neu, amb els Campionat d’Espanya i de Catalunya. A més, com a principal novetat, es convoca el Campionat d’Espanya de Mitja Distància.

NP 07 Post Vallgorguina