Vallgorguina es prepara per acollir la tercera prova de la Copa Gos Àrtic

15185527294_85050f1dc1_z

Aquest cap de setmana es disputa la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que suposarà també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Canicròs i Bikejoring. La cita és a Vallgorguina, a Can Pradell de la Serra, al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Més de 70 participants vinguts d’arreu de l’estat espanyol participaran en aquesta prova, que es disputa sobre terra, i que ha previst dos circuits diferents per a les dues jornades de cursa. Dissabte la cita és a les 16h i els corredors hauran de completar un traçat de gairebé 7km, molt exigent, amb algunes zones de desnivell i revolts que posaran a prova la seva resistència i la seva habilitat per a comunicar-se amb els seus gossos. Diumenge, quan el primer participant sortirà a les 9h, el traçat serà una mica més curt, pròxim als 6km.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic arriba al seu equador. Passada la prova de Vallgorguina, la pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baquèira Beret. La temporada es clourà el 28 de març a La Pobla de Cérvoles, amb la darrera cursa i la gran festa final amb l’entrega de premis als guanyadors.