Completada la quarta etapa de l’Snow Race

snowrace FB

Aquest matí s’ha disputat a SkiPallars-Port Ainé, la quarta etapa de l’Snow Race by Gos ARTIC, prova de múixing per etapes que es disputa al Pirineu de Lleida. Després de la dues primeres jornades de competició celebrades a Baqueira Beret, la cursa canvia de terç i afronta les seves tres últimes etapes amb uns recorreguts més alpins i exigents físicament per als múixers.

Els participants de la categoria d’esquijòring han completat un circuit de 17km, amb pas per l’emblemàtic Pic de l’Orri, mentre que els corredors de les dues categories de trineu han realitzat un traçat de 22 km, entrant en part al Parc Natural l’Alt Pirineu.

Pel que fa als resultats de l’etapa, nou triomf parcial en esquijòring per la basca Larraitz Sorron. En la categoria de trineu amb un màxim de 12 gossos, victòria per al valencià Ismael Piñol i en la de 6 gossos, per al basc Itoitz Armendáriz. Aquests mateixos corredors lideren la general de les seves respectives categories.

Etapa 4

Podeu consultar les classificacions aquí.

Aquesta tarda es disputarà la cinquena i penúltima etapa de la prova, a partir de les 18h. En aquesta ocasió, tots els participants realitzaran el circuit de 17 km.

Captura de pantalla 2019-02-18 a les 23.47.09