Decidits els campions de la primera Copa Gos Àrtic

ESC_6802

Ahir dissabte es va fer a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) l’última prova de la Copa Gos Àrtic, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs. Una jornada carregada d’emocions que va comptar amb un extens programa d’activitats durant la jornada i que va servir per decidir els campions de les diferents categories de la Copa.

Així a La Pobla es van coronar els campions de les 4 disciplines de l’esport amb gossos: múixing, bikejoring, esquijòring i canicròs, tant en categoria masculina com femenina.

Pel que fa als campions, Òscar Lapeña i Montse Claverol es van imposar en múixing; Albert Subirats i Marta Bosch són els primers campions de la Copa Gos Àrtic en bikejoring; Daniel Artero i Inés Hernández ho són en canicròs; i Victor Carrasco i Leire Fernández en esquijòring.

Activitats paral·leles

El pas de la Copa Gos Àrtic per La Pobla de Cérvoles va ser seguit amb molt d’interès pels veïns de la localitat, que no van dubtar a sortir al carrer per animar els participants. La jornada va donar el tret de sortida amb el musher meeting, que es va celebrar al celler Mas Blanch i Jové i on els participants van poder conèixer els detalls del recorregut previst -de poc més de 7km sobre pista de terra-, a banda de gaudir d’una visita guiada per la bodega. Més tard, veïns i participants van poder veure i participar de l’exhibició de la unitat canina de l’equip de rescat de Creu Roja Catalunya i seguir la cursa que va finalitzar davant l’Ajuntament de La Pobla de Cérvoles.

Ja a la nit es va fer el sopar final de festa i entrega de premis (de la carrera i de la Copa Gos Àrtic) al Teatre de La Pobla de Cérvoles, un moment que va servir per agrair a participants, organització, sponsors i institucions el suport rebut en aquesta primera temporada d’un nou projecte esportiu que té com a objectiu promocionar l’esport amb gossos i l’entorn natural. A més, es va fer el lliurament a Creu Roja Catalunya de l’aportació econòmica que el Club Gos Àrtic fa a l’entitat a partir dels diners recaptats amb les inscripcions en les diferents curses de la Copa. Un xec que en aquesta primera edició ha assolit els 1.140€.

Lliga Catalana

La carrera d’ahir puntuava per a les Lligues Catalanes de Canicròs i Múixing. En canicròs femení, triomf per a Lali Masriera, mentre que en masculí el més ràpid va ser Daniel Artero i en veterans Victor Aloras. En la categoria de kart, primera posició per a Eloi Contreras; en bikejoring femení per a Marta Bosch i en masculí per a Albert Subirats. Finalment, en la modalitat d’scooter, triomf per a Victor Carrasco.

NP 11 Post La Pobla